Tizenhatan 22 érmet hoztak

Tizenhat érdi vett részt a harmadik alkalommal rendezett Wushu Open Hungary Nemzetközi Bajnokságon az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Egyesületből, akik összesen huszonkét érmet gyűjtöttek.

Hasonló tartalmaink:

Hét arany-, kilenc ezüst- és hat bronzérem az ÉSWS.SE mérlege a hagyományosan Törökbálinton rendezett nyílt bajnokságról, amelyen idén majd’ háromszáz sportoló mutatta meg tudását. Az érdi wushusok jobbára formagyakorlatban hozták az érmeket, de Szabó Bence kimagasló eredményt ért el azzal, hogy az ifjúságiak között light kontaktban és a felnőttek között full kontaktban is megnyerte kategóriáját. Balogh Péter, az ÉSWS.SE elnöke elmondta, hogy a verseny azért is volt különleges, mert kilenc országból érkeztek versenyzők. Mivel az érdieknek nincs lehetőségük külföldön versenyezni a mostani, külföldiekkel tarkított mezőnyben külön öröm számukra, hogy a nemzetközi versenyen is kimagaslóan teljesítettek. Az elnök hangsúlyozta Magyari László a senior kategóriában szerzett ezüstérmét.

Az ÉSWS.SE tizenhat versenyzővel, hat pontozóbíróval és három edzővel vett részt a törökbálinti rendezvényen.

Balis Attila: 4. hely

Bogó Rebeka: egy bronz

Becságh Boglárka: 4. hely

Gál Edina: egy ezüst

Juhász Dorina: 4. hely

Mák Attila: egy arany, két ezüst, két bronz

Magyari László: senior kategória egy ezüst

Molas Coll Márkó: egy arany, egy ezüst és 4. hely

Nagy Márk: egy arany, két ezüst

Pozsgay Luca: egy arany

Szabó Bence: ifjúsági light contact arany, felnőtt full contact arany

Vancsó Botond: egy arany, egy ezüst

Varga Domonkos: egy bronz

Varga Levente: egy bronz

Varga Zsombor: egy bronz

Veres Mátyás: egy ezüst, egy negyedik hely

Még egy bronz!
Bronzérmet szerzett a Mák Dorottya–Mák Tímea páros a Nyílt Budapesti Akrobatikus Torna Bajnokságon az ÉSWS SW gyermek női kategóriában.

Címkék