Ruhaosztás lesz szombaton

Április 2-án ismét ruhaosztással várják a rászorulókat a Diósdi út 35-ös szám alatt. A karitatív akció ezúttal is a Hit Gyülekezetének helyi közössége valamint az Érdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat együttműködésében valósul meg.

Hasonló tartalmaink:

A régebbi érdiek számára csak ÉRUSZ-ként ismert Diósdi úti épület udvarán április 2-án szombaton, délelőtt 10 és 12 óra között ismét ingyen ruhaosztással várja az érdeklődőket a Hit Gyülekezetének Szeretetszolgálata és az Érdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat. A kiosztásra kerülő ruhák és cipők ezúttal is elsősorban a gyülekezet tagjainak felajánlásaiból gyűlt össze.

A szervező elmondta, egy-egy ilyen alkalommal általában száz fő megjelenésére számítanak, de akkor sem esnek kétségbe, ha végül többen érdeklődnek az akció iránt. Korábbi tapasztalatok alapján ugyanakkor hozzátette, ez csupán a szociálisan rászoruló embereknek a töredéke.

Bódi László elárulta, a ruhák mellett akár most hétvégén is lehet számítani tartós élelmiszer adományra, de ez mindig az éppen aktuális felajánlásoknak a függvénye. Egyúttal fontosnak tartotta megjegyezni, hogy mint egyházi szervezet nem csak anyagilag, hanem lelkileg is megpróbálnak segíteni bajba jutott embertársainkon.

Címkék