Munkálatok a városban

Az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény szakemberi a város több pontján is dolgoznak. Vízlevezetési, útkarbantartási, gallyazási és takarítási munkálatok vannak jelenleg is folyamatban. Az érintett helyszíneken forgalomkorlátozásokra is számíthat a lakosság.

Hasonló tartalmaink:

Az ÉKFI munkatársaival szinte minden érdi nap, mint nap találkozhat, hiszen egyszerre több helyszínen is dolgoznak a városban. A legjelentősebb munka jelenleg a Somogyvári utcában zajlik, ahol egy kilométeres szakaszon ugyanis betonelemekből álló árkot építenek az Érdi Közterület-Fenntartó Intézmény szakemberei a Bem tér irányából a Lőcsei út felé. Az ott élők elmondása szerint korábban egy-egy nagyobb eső után napokig tartott mire a víz elszivárgott a telkekről.

A városban jelenleg sok helyen okoz gondot a felszíni víz, ami egy-egy kiadósabb csapadék után elárasztja a kerteket. Az önkormányzat felismerve a problémát, már évek óta kiemelt figyelmet fordít a csapadékvíz-elvezetésre, s minden évben több millió forintot különítenek el erre a célra a város költségvetéséből.

A Gyula utcában is árkot építenek, valamint a város több utcájában kátyúznak és szilárd burkolatot építenek.

Az ÉrdMost.hu weboldalon, a városnapló rovatban minden nap figyelemmel kísérhető, hogy éppen, hol és milyen munkát végez az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény. 

Címkék