Van esély a kupadöntőre

A Mecset utcai baseballpályán rendezték a Magyar Kupa egyik csoportjának küzdelmeit, melyen az Érdi Baseball és Softball Team SE is érdekelt volt.

Hasonló tartalmaink:

Három háromcsapatos csoportban zajlanak a baseball Magyar Kupa küzdelmei a szeptemberben rendezett elődöntőbe jutáshoz, melyből az egyik csoportban az Óbuda  Rebels és az A. E. 424 gárdái mellett az Érd Aeros csapat volt érdekelt. Az ófalusi pályán rendezett csoportkörben az Aeros előbb az A. E. 424-et simán verte, majd az Óbuda is megtette ugyanezt, végül a két győztes összecsapásából a fővárosiak jöttek ki jobban, akik 25–4-re nyertek. Terry Lingenhoel, az érdi egyesület alapítója, egyben főedzője és elnöke elmondta, hogy az elődöntőbe a három csoportgyőztes mellett a legjobb második helyezett is bejut, így a huszonnégy pontos A. E. elleni győzelem komoly esélyt ad arra, hogy az érdi felnőtt baseballcsapat ott legyen a legjobb négyben.

Az Érdi Baseball és Softball Team SE korosztályainak bajnoksága áprilisban indul, de a szezonkezdetig április 9-én és 10-én egy nagyszabású, ötcsapatos tornát szerveznek az ófalusi pályára. Három magyar csapat mellett száz fővel érkezik Németországból a városba az Egyesült Államok hadseregének egy csapata, valamint egy szerb gárdát is várnak. A torna mindkét nap délelőtt 9 órakor kezdődik, szombaton – várhatóan – 19 óráig, vasárnap 17 óráig zajlanak a küzdelmek.

Címkék