Elkészült a szóróparcella a temetőben

Az elmúlt időszakban felújítási munkálatokat végeztek az Ercsi úti temetőben. Kibővítették a vízhálózatot, megépült a szóróparcella, továbbá parkosítási munkálatokat is végeztek a fenntartók. 

Hasonló tartalmaink:

A tavaly elkezdődött fejlesztések egyik legfontosabb eredménye, hogy a ravatalazók mellett elkészült a szóróparcella a temetőben, erre már évek óta nagy igény mutatkozott, így a városvezetésnek határozott szándéka volt a kivitelezés megvalósítása. Több ütemben zajlanak a munkálatok, most az első szakasz fejeződött be, de várhatóan az idei évben a szóróparcella teljesen elkészül, ugyanis kiegészül egy tetővel és további emlékfalakkal.

A törvényi előírásoknak megfelelően kibővítették a vízhálózatot, korábban számos lakossági panasz érkezett azzal kapcsolatban, hogy kevés helyen van vízvételezési lehetőség a temetőben. A fejlesztésnek köszönhetően ez ma már nem okoz problémát a látogatóknak. Emellett pedig megkezdődött a temető újraparkosítása is.

Az elvégzett munkák miatt esztétikusabbá váltak a főút melletti területek, az új járófelületek pedig a sírhelyek és az urnafal könnyebb megközelíthetőségét teszik lehetővé a kerekesszékkel közlekedők számára is. A rendezettebb terület karbantartása is sokkal egyszerűbb.

Címkék