Vasárnap ismét Érd Körbe

Április 24-én, vasárnap ismét megrendezik az Érd Körbe elnevezésű városkerülő kerékpáros túrát. A program biztonságos és zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a héten a szervezők munkáját segítő szervezetek képviselői a rendezvényt megelőzően közös megbeszélést tartottak a Polgárok Háza dísztermében.

Hasonló tartalmaink:

Idén immár 26. alkalommal szervezik meg az Érd Körbe tavaszi rendezvényét. A hagyományoknak megfelelően most is a város főterén várják a kerékpárosokat – derült ki azon a megbeszélésen, amit a héten tartottak a Polgárok Házában. Az Érd Körbe Egyesület elnöke, Csengeri Attila kiemelte: a hagyományos kiegészítő programok mellett újdonságokkal is várják az érdeklődőket: egy mobil KRESZ-parkot helyeznének üzembe, amelyet a későbbiekben telepített formában mindig használhatnának a kerékpárosok.

Az Érd Körbe jól megszokott távjai közül választhatnak idén is a kerékpárosok, a legkedveltebb általában a 30 km-es táv – mondta el Csengeri Attila. Az egyesület elnöke hozzátette: idén azonban a Bem téren zajló munkálatok és forgalomkorlátozások miatt egy másik útvonalon közelítik meg a parkvárosi napközis tábort, ahol egy kis pihenőt tartanak majd.

A kerékpározók biztonságos közlekedésében a rendőrség, a polgárőrség és a közterület-felügyelet munkatársai nyújtanak segítséget.

Fotó: Boros Sándor, a tavalyi eseményen készült.

Címkék