Autóra dőlt egy fa a viharos szélben Érden

Komoly károkat okozott a vihar a hétvégén. Reggel óta folyamatosan érkeztek a segélyhívások a katasztrófavédelem ügyeletére. Főként kidőlt fák akadályozzák a közúti közlekedést, veszélyesen lógó tárgyak és kitört ablaküvegek jelentenek veszélyt a közlekedőkre. Csámpai Attila, a katasztrófavédők szóvivője elmondta, hogy Érden egy parkoló autót is megrongált egy kidőlt fa. 

Hasonló tartalmaink:

Reggel óta folyamatosan érkeztek a segélyhívások a katasztrófavédelem ügyeletére. Főként kidőlt fák akadályozzák a közúti közlekedést, veszélyesen lógó tárgyak és kitört ablaküvegek jelentenek veszélyt a közlekedőkre.

Érden a Kakukfű utcában egy parkoló autóra dőlt egy fa. A Kossuth Lajos utcában egy 12 méter magas meggyfa dőlt a kerítésre, a tűzoltók a fa leemelése után a darabolásban segítettek. Diósdon egy több mint 7 méter magas fa leszakadói ágai veszélyeztették a járókelők testi épségét, a tűzoltók itt is a láncfűrésszel és kézi erővel segédkeztek a fa eltakarításában. Szerencsére egyik esetben sem sérül meg senki a fák kidőlése miatt.

(a fotó illusztráció)

Címkék