Új rendelők épülhetnek

A Szociális és Egészségügyi Bizottság a múlt héten tárgyalta és egyhangúlag elfogadta a javaslatot, miszerint a Bajcsy Zsilinszky út 40. szám alatt működő gyógyszertár átépítése során két új háziorvosi rendelővel is bővülhet a jelenlegi épület.

Hasonló tartalmaink:

A BENU Magyarország Zrt. felajánlotta az önkormányzatnak, hogy az ott működő Borostyán patika átépítése során két új háziorvosi rendelő kialakítását is a saját költségén vállalja. Ha a beruházás megvalósul, három felnőtt háziorvosi körzet, a 11-ik, dr. Deák Gábor, a 12-ik, dr. Deák Erzsébet és a 13-ik, dr. Sziráki Csaba rendelője nyerne korszerű elhelyezést az új helyiségekben.

A beruházó az átépítésre kerülő épület egészségügyi alapellátást szolgáló részeinek használatát 25 évre térítésmentesen az érdi önkormányzatra ruházza, így hosszú ideig zavartalanul működhet az épületben az alapellátás.

Amennyiben a város közgyűlése csütörtökön elfogadja a javaslatot, három-négy héten belül elkezdhetik a kivitelezést, így a háziorvosok szeptember végén be is költözhetnek az új rendelőkbe.

Címkék