Átadták az új gyorséttermet és benzinkutat

Ugyan már néhány hete nyitva tart az érdi Erika utcában a Burger King, a hivatalos átadásra szerdán délelőtt került sor, annak apropóján, hogy a mellette található benzinkút is megnyílt. 

Hasonló tartalmaink:

A hivatalos megnyitón, délelőtt a város és a fejlesztés prominens képviselői mondtak köszöntőbeszédet: T. Mészáros András, Érd polgármestere; Dara Zsolt, a BURGER KING éttermek magyarországi üzemeltetője, a Fusion Zrt. vezérigazgató-helyettese és Szaniszló Péter, a FORT-IMPEX Kft. ügyvezetője.

T. Mészáros András polgármester üdvözölte a két új vállalkozást, ami új munkahelyeket teremtett Érden. A polgármester azt is hangsúlyozta, hogy a város kapuját nagy mértékben színesíti az új gyorsétterem és a kezelő nélküli benzinkút, hisz korábban a terület elhanyagolt és csúnya volt.

T. Mészáros András megköszönte a BURGER KING támogatását, hiszen az érdi kézilabda-csapatot is támogatta az étteremlánc. Köszönetül egy, a lányok által aláírt mezt adott át a polgármester, Janurik Kinga, csapatkapitánnyal együtt Dara Zsoltnak, a beruházó cég képviselőjének.

Az eseményen részt vett Tomka Lilla, az Érdi Ifjúsági Önkormányzat polgármestere is, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy a város egyre nyitottabb a fiatalok felé, hisz az új étterem is egy olyan találkozási pont, ahol a fiatalok összejöhetnek iskola után, vagy szabadidejükben.

Ma a BURGER KING a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000-nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig.

Címkék