Napközis tábor Parkvárosban

Parkvárosban az idei évben is megszervezték a tanulók számára a nyári napközis tábort, mely hétfőn nyitotta meg kapuit a szünidőt felügyelet nélkül töltő gyerek számára, akiket összesen nyolc héten keresztül várnak a szervezők.

Hasonló tartalmaink:

Idén a Bolyai János Általános Iskola pedagógusai szervezték meg a nyolc héten át tartó nyári napközis tábort Parkvárosban, melynek tematikája ezúttal az olimpia köré épül. A nyolc hét alatt színes programokkal, kirándulásokkal kötik le a gyerekeket a felügyeletet biztosító pedagógusok.

Sarkadiné Vincze Tünde, táborvezető elmondta, hogy ez a nyár az olimpia jegyében zajlik, ezért minden héten egy olimpiai helyszínt választanak, így rengeteg sportprogram és verseny lesz a táborban, de kézműves foglalkozások is.

A tábor első turnusában összesen száz tanuló vesz részt elsősorban érdi iskolákból, de környékbeli településekről is érkeztek gyerekek. A diákok nagy része már az előző években is táborozott Parkvárosban, de vannak első alkalommal érkezők is. A foglalkozások változatosak, a gyermekek körében a legnépszerűbbek a kézműves foglalkozások és a bunkerépítés.

Az előző évekhez hasonlóan idén is nagy az érdeklődés a tábor iránt, azonban a további hetekre még várják még gyerekek jelentkezését.

Címkék