Nyári úszótábor a Gárdonyi Tanuszodában

Az Érdi Sport Kft. idén is megrendezi hagyományos úszótáborait a Gárdonyi tanuszodában. Idén hat héten keresztül várják az oktatók az úszni vágyó fiatalokat. Ezen a héten a második turnus oktatása folyik és egészen július végéig lesznek táborok.

Hasonló tartalmaink:

A nyári úszótáborok elsődleges célja az utánpótlás-toborzás, hiszen mint minden sportágban, az úszásban is fontos, hogy minél több fiatalt vonjanak be az oktatásba, hogy közülük aztán ki tudják szűrni a legtehetségesebbeket.

Selmeci Attila az Érdi Úszó Sport Kft. vezetőedzője elmondta, hogy a nyári időszak alkalmas a hatékony és gyors úszástanulásra, hiszen napi két edzése van a gyerekeknek a tábor idején.

Teljesen kezdők és haladók egyaránt jelentkezhetnek a táborokba, hiszen mindenkit a saját tudásszintjének megfelelő csoportba osztanak be, így nem kell attól tartani, hogy aki kevésbé képzett, az hátrányos helyzetbe kerül.

A tábor arra is alkalmas, hogy egy teljesen kezdő megalapozza úszástudását, azonban az úszás elsajátításához egy hét nem elegendő, de nem csak nekik, hanem a haladóknak is érdemes több turnusban részt venni, hiszen akkor jóval látványosabb a fejlődés.

Idén hat héten keresztül várják az oktatók az úszni vágyókat egészen július végéig egy hetes turnusokban. A táborok mindig hétfőtől péntekig tartanak reggel nyolctól délután 16:45-ig.

Címkék