Ma is aktívan él Zele Benedek

A kertet rendben kell tartani, de azért a tévézésre is jut idő. Ugyan ismeri az összes politikust, de egyiket sem szereti, annál inkább a focit. Valaha háromezer-ötszáz embert irányított és noha többször is elvált, a nőket a mai napig imádja. A kalandos életű Zele Benedeket, a történetekből soha ki nem fogyó érdi nyugdíjast nyolcvanadik születésnapja alkalmából az önkormányzat is felköszöntötte.

Hasonló tartalmaink:

Ezúttal a Muskátli utcába vezetett az útja Kopor Tihamér önkormányzati képviselőnek, aki – ha teheti, – szereti személyesen átadni az városvezetés ajándékait a jeles évfordulóhoz érkező lakosoknak. Az önkormányzat megbecsülését kifejező időscsomagot ez alkalommal a nyolcvanadik születésnapját mostanában ünneplő Zele Benedek vehette át.

Zele Benedek már a negyvenen is túl volt, amikor rádöbbent, imádja a kertet és, hogy ezt a vonzalmát kiélhesse talált rá, a már akkoriban is kertvárosias Érdre. Az egykoron több hivatást is megízlelő és a fél világot bejárt idős úr manapság is próbálja testileg és szellemileg is frissen tartani magát. A kerti munka mellett újságot olvas, tévét néz és általában mindenről eszébe jut egy sztori.

Címkék