Barlangban is jártak a táborozók

Harmadik turnusát kezdte meg hétfőn a nyári napközis tábor Parkvárosban. Ez a hét is az olimpia jegyében zajlik. Sportfoglalkozások, csapatjátékok, kirándulás és kézműveskedés színesíti a hetet.

Hasonló tartalmaink:

Közel 100 tanuló vesz részt a nyári napközis tábor harmadik turnusában, érdi és környékbeli gyerekek egyaránt. A nyolc héten át tartó tábor idén az olimpia jegyében zajlik, így elméletben és gyakorlatban is sokat tanulhatnak a diákok a különböző sportágakról.

Sarkadiné Vincze Tünde, táborvezető elmondta, hogy a sport központi szerepet játszik a táborban, minden gyermek megmérettetheti magát csapatban és egyénileg is.

Minden héten egy napot kirándulással töltenek a gyerekek. Szerdán a Pálvölgyi cseppkőbarlangba mentek, amely minden tanuló számára nagy élményt okozott. Többüknek az állatokat formáló cseppkövek tetszettek, de voltak olyanok is, akiket a cseppkövek keletkezése érdekelt.

Az előző évekhez hasonlóan idén is nagy az érdeklődés a tábor iránt, azonban a további hetekre még várják a gyerekek jelentkezését.

Címkék