T. Mészáros András: Érd elítéli a terrort!

T. Mészáros András arra kér minden érdi polgárt, aki felelősséget érez az ország és családja biztonságért, hogy október 2-án szavazzon nemmel a kötelező betelepítési kvótára. A polgármester szerdán délelőtt sajtótájékoztatóján ezt annak kapcsán hangsúlyozta, hogy miért hívott össze rendkívüli közgyűlést estére.

Hasonló tartalmaink:

A november 13-i párizsi terrorcselekmények során 129 ember vesztette életét. Idén januárban, szintén Párizsban a terroristák támadásai 17 halálos áldozatot követeltek. Korábban a toulouse-i, a londoni és a madridi merényletekben is rengetegen haltak meg és az elmúlt hetekben is súlyos terrorcselekmények történtek Európában. Kedden két férfi túszokat ejtett az észak-franciaországi Rouen egyik elővárosában, Saint-Etienne-du-Rouvray-ban, egy templomban. Egy idős papot megöltek, de több másik túsz is súlyosan megsebesült.

Jacques Hamel atya

Jacques Hamel atya
(1930-2016)

- Ezek azok a tények, amelyek alapján azt gondoljuk, hogy Európa vezetői tévedésben élnek! Továbbra sem tettek le arról a szándékuktól, hogy Európa befogadja ezeknek az embereknek a millióit, amivel olyan kockázatnak teszik ki az Európai Unió tagállamait, ami józan ésszel nem felvállalható – mondta a polgármester.

- A kormány mindenekelőtt azért utasítja el a kötelező betelepítési kvótát, mert az növelné a terrorveszélyt. Európai és amerikai biztonsági szakemberek, rendőrségi, titkosszolgálati és hírszerzési vezetők folyamatosan figyelmeztették Európát a terrorveszély növekedésére. A bevándorlók nagyrészt olyan területekről jönnek, ahol az európai államok éppen katonai akciókat hajtanak végre. Mára bebizonyosodott, hogy a terroristák tudatosan és jól szervezetten arra használják fel a népvándorlást, hogy elvegyüljenek a bevándorlók tömegében. Senki sem tudja megmondani, hogy hány terrorista érkezett a migránsok között eddig, és hányan érkeznek továbbra is nap mint nap.

- Ezt a terrorista veszélyt akarja erővel szétteríteni Brüsszel szerte Európában a kötelező betelepítési kvóta bevezetésével. Ezt a veszélyt Magyarország csak akkor tudja elhárítani magától, ha pártállástól függetlenül mindenki, aki felelősséget érez az ország és családja, gyermekei, unokái biztonságáért, elmegy október 2-án és nemmel szavaz a népszavazáson – hangsúlyozta T. Mészáros András.

Érd Megyei Jogú Város július 27-én 17 órakor tartja rendkívüli ülését, amit az Érd Tv és az érdmost.hu élőben közvetít!

Címkék