A KÖTELEZŐ BETELEPÍTÉSI KVÓTA NEM MEGOLDÁS

T. Mészáros András polgármester szerint részt kell venni és nemmel kell voksolni a kötelező betelepítési kvótáról szóló októberi 2-ai népszavazáson, mert ez Magyarország érdeke.

Hasonló tartalmaink:

A polgármester sajtótájékoztatóján kifejtette, indokolt a népszavazásról beszélni, mert a betelepítési kvóta veszélye a valósság, és ezt nem szabad belpolitikai ügyként kezelni, hiszen eredményétől függően Magyarország jövője a tét.

T. Mészáros András hangsúlyozta, nem a migránsokkal, hanem a migrációval van probléma. A segítséget kell odavinni, ahol ők vannak, nem pedig a bajt kell idehozni. A polgármester szerint a migráció átalakítja Európa vallási és kulturális identitását és nem oldja meg az unió munkaerőproblémáit, mindezeken túl csökkenti az európai emberek biztonságát és növeli a terrorveszélyt.

– Elsőként írtunk ki Magyarországon népszavazást, hogy a magyarok eldönthessék, kikkel akarnak a jövőben együtt élni. A népszavazás demokratikus forma, mert a népszavazás adhat egy erős felhatalmazást a magyar kormánynak, a magyar parlamentnek, nekünk magyaroknak, hogy a kényszerbetelepítési kvótát elutasítsunk – mondta T. Mészáros András

Aláhúzta: mindenkit arra buzdítanak, hogy tegyenek félre minden pártpolitikai szempontot, és „közösen védjük meg az országot”.

A kötelező kvótával kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy annak nincs felső határa. A kvótagondolkodás rossz irány – mondta -, mert évi 40 millió migránst nem tud Európa befogadni – már másfélmillióval is küzd -, miközben azokon az országokon, ahonnan ezek az emberek érkeznek, ekkora tömeg befogadása sem segít semmit.

 

 

Címkék