Bajnok lett az Angels!

Megnyerte a korosztályos magyar bajnokságot az Érdi Baseball és Softball Club 18 év alatti csapata. Az Angels a döntőben az óbudaiakat múlta felül 12-8-ra.

Hasonló tartalmaink:

Az U18-as korosztály legjobbja lett 2016-ban az érdi Angels baseball csapata, miután a vasárnapi fináléban fölényes győzelmet aratott az Óbuda Centurios felett. Az érdi fiatalok szinte az egész mérkőzésen domináltak és esélyeshez méltón, megérdemelten nyerték meg a bajnokságot. Az Érd-Ófaluban rendezett helyosztókon a Jászberény Bandits szerezte meg a bronzérmet, miután 7-6-ra megverte a MAFC Rangers-t.

Az U18-asok idén oda-visszavágós rendszerben versenyeztek a tavaszi alapszakaszban, majd az őszi folytatásban a rájátszás következett. Itt első lett csoportjában az Angels, így jutott fináléba, ahol a szintén csoportelső Óbudával nézett farkasszemet.

Kocsner János, az Érdi Baseball és Softball Club főtitkára értékelt a bajnoki cím megszerzését követően: “Az Óbuda mindent megtett pályán belül és kívül is, hogy megnyerje a mérkőzést, de szerencsére nem talált fogást rajtunk. Idén az Angels-t egyetlen rivális sem tudta legyőzni. Nagyon jó dobó- és védőjátékkal sikerült megnyerni a találkozót, és így elhódítani a bajnoki címet, aminek rendkívül örülünk.”

Ugyancsak vasárnap rendezték az U12-esek bajnoki döntőjét, ahol az Érd Indians ezüstérmes lett a fővárosi Reds mögött, megelőzve a bronzérmes Óbudát és a negyedik MAFC-ot.

Az U14-es korosztályban az elődöntőket tartották az elmúlt vasárnap. Az Érd Giants a Debrecennel játszott és nyert, a másik elődöntőben viszont az Érd Rangers alulmaradt a Reds ellen. A Giants-Reds finálét a tervek szerint október első hétvégéjén rendezik Érden.

Az U16-os érdi Pioneers az osztrák bajnokságban vett részt, ahol harmadik helyen zárt, míg a softball-os lányok idén nem jutottak döntőbe. Az érdi felnőttcsapat, az Aeros harmadik helyen áll jelenleg az Interligában, a saját csoportjában.

Címkék