Véget ért az első részletfizetési időszak

Szeptemberben kellett az utolsó részletet befizetni azoknak, akik 2008 októberében kezdték el a lakástakarék-pénztári konstrukcióban történő részletfizetést az Érdi Csatornamű Társulatnál.

Hasonló tartalmaink:

Aki eddig rendszeres átutalási megbízást adott bankjának, azt arra kéri a Társulat, hogy keresse fel bankját és állíttassa le a rendszeres átutalást október hónaptól.

Akinek csoportos beszedéssel történt a befizetés, annak jövő hónaptól már nem indít beszedést a Társulat, kivéve, ha eddig nem érkezett be az összes részlet.

Aki eddig csekken fizette be a havi részleteket, annak semmi teendője nincsen, ha minden részletet befizetett már. Ha van még elmaradás, arra kéri a Társulat, hogy rendezze.

Azok a társulati tagok, akik később kezdték a részletfizetést, mint 2008 október hónap, értelemszerűen addig kell folytassák, amíg a teljes összeg befizetésre kerül. Számukra továbbra is biztosít postai befizetési csekket a Társulat vagy indítja a csoportos beszedést, ha ilyen megbízást adott.

Az egyenlegről a Társulat ügyfélszolgálati irodája a 0623/521340-e telefonszámon, az info@erdicsatornazas.hu emailcímen ad tájékoztatást vagy online megtekinthető a http://erdicsatornazas.hu/penzugyek/online-befizetes-ellenorzes oldalon.

Érdi Csatornamű Társulat

Címkék