Vereséggel kezdtek

Megkezdte harmadik élvonalbeli idényét a Budaörsi DSE női röplabdacsapata. Szél Márta lányai az első fordulóban, idegenben, 3:0-ra kikaptak az Újpesti TE-től.

Hasonló tartalmaink:

Nem indult jól a mérkőzés a Budaörs szempontjából, hiszen a fővárosi lila-fehérek az első játszma második technikai szünetében már 16:5-re vezettek, végül az első szettet 25:9-re hozták

A második játékrész elején nem tört meg a házigazdák lendülete, legalábbis az 5:1-es előny ezt mutatta, de hiába volt négypontos előnyben az Újpest, Szél Márta csapata az első technikai szünetre átvette a vezetést (7:8). Sőt, 11:8-ra is vezetett a BDSE, de az UTE visszajött a meccsbe és 21:21-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok. A második szett hajráját jobban bírták a hazaiak, akik 25:23-as győzelmükkel ezt a játszmát is behúzták.

A harmadik – mint később kiderült –, utolsó szettben nem volt egy súlycsoportban a két gárda, 1:1 után meglépett az UTE, amely a játszmát 25:10-re, a meccset 3:0-ra nyerte meg.

A Budaörsi DSE legközelebb október 29-én, szombaton 17 órától lép pályára, amikor az Illyés Gyula Gimnáziumban fogadja a Gödöllői RC-t.

Női röplabda NB I, 1. forduló
Újpesti TE–Budaörsi DSE 3:0 (9, 23, 10)

Fotó: volleycapak.hu

Címkék