Fokozott rendőri jelenlét az érdi temető környékén

A Mindenszentek és Halottak napja alkalmából többen indulnak útnak, hogy leróják kegyeletüket elhunyt szeretteik sírhelyeinél, ezáltal a közúti forgalom sűrűsége is a többszörösére nő.

Hasonló tartalmaink:

A korábbi évekhez hasonlóan, ebben az időszakban az Érdi Rendőrkapitányság is kiemelt figyelmet fordít a megnövekedő forgalom kezelésére, a balesetek és bűncselekmények megelőzésére, továbbá a temető és annak környéke közrendjének és közbiztonságának fenntartására.

A nyugodt megemlékezés biztosítása érdekében a rendőrök fokozott közlekedésrendészeti és közrendvédelmi járőrszolgálatot látnak el, továbbá a bűnügyi szolgálat munkatársai is visszatérő ellenőrzéseket tartanak a napokban a főútvonalakon és a temetőhöz vezető utakon.

Az áldozattá válás elkerülése érdekében az Érdi Rendőrkapitányság felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek értékeikre, azokat ne hagyják látható helyen a gépkocsiban, minden esetben zárják be a gépjárművet, továbbá a megszokottnál is körültekintőbben és óvatosabban közlekedjenek!

Címkék