Mozgalmas hétvége

Kemény, ugyanakkor sportban gazdag hétvége elé nézünk a térségben. Lesz huszonnégy foci, kilenc vízilabdameccs, hét kézilabda, kosárlabda, röplabda, akrobatikus torna. Szóval nem szűkölködünk.

Hasonló tartalmaink:

LABDARÚGÁS

A térség labdarúgócsapatai összesen huszonnégy mérkőzést játszanak a hétvégi fordulókban, az Érdi VSE vasárnap a Budapest Honvéd-MFA II otthonában lép pályára 13.30-tól az NB III Nyugati csoportjában, a Budaörs Csákváron fogadja a másodosztályt vezető Balmazújvárost, míg a Diósd a sereghajtó Sárvár FC ellen javíthat hazai pályán. A labdarúgók részletes programját ide kattintva érheti el.

 

KÉZILABDA

Az ÉRD női kézilabdázói négy mérkőzést játszanak a hétvégén, mindet hazai környezetben. A felnőttek vasárnap 18 órától a hatodik fordulóban az MTK Budapestet látják vendégül. A részleteket ide kattintva olvashatja el.

A százhalombattaiak közül a másodosztály (NB I/B) nyugati csoportjában szereplő Százhalombattai KE a Pénzügyőr SE-hez látogat szombaton 18 órakor a hetedik fordulóban, míg a Pest megyei bajnokságban szereplő Százhalombattai TC az ’A’ csoportban a VSK Tököl második csapatát látja vendégül. A megyei ’B’ csoportban a Százhalombattai DKSK pedig szombaton 17 órakor kezd az Újhartyán VSE vendégeként.

Férfi NBI/B, Nyugati csoport, 7. forduló
18.00:
Pénzügyőr SE–Százhalombattai KE

Pest megyei I. osztály, A csoport, 7. forduló
14.00:
Százhalombattai TC–VSK Tököl II

Pest megyei I. osztály, B csoport, 7. forduló
17.00:
Újhartyán VSE–Százhalombattai DKSK

 

VÍZILABDA

Négy vízilabdamérkőzést rendeznek október 29-én, szombaton az ÉRD Aréna uszodájában. A Budapesti Honvéd-Érd 2002-es csapatának elmaradt meccsének pótlásával indul a játéknap 10 órakor a Szívós István Gyermekbajnokságban. Fazekas Márton tanítványai a tabellán harmadik Oázis SC ellen játszanak, azt követően, hogy legutóbb kiütéses győzelmet.

A 2002-es pólómeccs után a Kőnigh György 2005-ös bajnokság C csoportjának házigazdája az ÉRD Aréna, ahol a negyedik forduló az Oázis SC és a Kópé UVSE meccsével kezdődik 11 órakor, majd 12.30-tól a Budapesti Honvéd-Érd az AVUS ellen száll vízbe. A játéknap korosztályos záró találkozóján a Hírös Sport és az UVSE játszik.

Aztán továbbá az ÉRD Aréna ad otthont a Dunántúli Vízilabda Liga soros fordulójának is az ifjúsági és serdülő korosztályokban, ahol öt mérkőzést játszanak. A B csoport második körében öt meccset játszanak a csapatok

Október 29., szombat

Szívós István Gyermekbajnokság, 2002, B csoport
10.00:
Budapesti Honvéd-Érd–Oázis SC

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2005, C csoport, 4. forduló
11.00:
Oázis SC–Kópé UVSE
12.30: Budapesti Honvéd-Érd–AVUS
13.30: Hírös Sport–UVSE

DVL Ifjúsági és Serdülő bajnokság, B csoport, 2. forduló
15.00:
Váci VSE–Szekszárdi SKV
16.00: Velence–PSN
17.00: VUA–Váci VSE
18.00: Szekszárdi SKV–Velence
19.00: PSN–VUA

 

KOSÁRLABDA

Az MTK Törökbálint és a Treff is folytatja. A férfi kosárlabda NB I/B nyugati csoportjában szereplő MTK Törökbálint a hatodik fordulóban október 30-án a sereghajtó Alba Fehérvár ellen folytatja szereplését a másodosztályban, míg a Treff 07 SE az NB II (harmadosztály) Közép ’A’ csoportjában az Újpest-MT vendége lesz vasárnap 19 órakor.

A ’B’ csoportban hét közben térségi rangadót tartottak, ahol a Százhalombattai KSE nem bírt a Budaörsi DSE-vel a negyedik körben, miután utóbbi idegenben 91–57-re nyert.

NB I/B, Nyugati csoport, 6. forduló
10.30., 15.00:
Alba Fehérvár–MTK Törökbálint

NB II, Közép A csoport, 4. forduló
10.30., 19.00:
Újpest-MT–Treff 07 SE

NB II, Közép B csoport, 4. forduló
Százhalombattai KSE–Budaörsi DSE 57–91 (13–24, 6–27, 18–22, 20–18)

 

RÖPLABDA

Az első hazai. Először lép pályára hazai környezetben a múlt héten harmadik élvonalbeli szezonját kezdő Budaörsi DSE női röplabdacsapata. A klub október 29-én, 17 órakor a Gödöllői RC-t fogadja az Ilyés Gyula Gimnáziumban. Szél Márta lányai az első fordulóban 3:0-ra kaptak ki idegenben az Újpesttől.

A Delta RSE Érd két egysége közül a serdülő korosztály az országos bajnokság aktuális fordulóján vesznek részt Miskolcon, míg a kismini együttes Gödöllőn lép pályára a Budapest Bajnokságban.

 

AKROBATIKUS TORNA

Október 29-én egész napos akrobatikus torna versenyt tart az Érdi Torna Club a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában, amely egy pontszerző verseny a december 10-én rendezett országos döntőbe jutáshoz. Részletek itt!

Címkék