Régi-új gyógyszertárat avattak a Bajcsy-Zsilinszky úton

Ma délelőtt ünnepélyes keretek között átadták Érden a Bajcsy-Zsilinszky úton a felújított BENU gyógyszertárat, amelynek épületegyüttesében hamarosan három felnőtt háziorvosi körzet kezdi meg működését. A Borostyán patikát üzemeltető cég és az önkormányzat nyáron kötött egymással együttműködési megállapodást.

Hasonló tartalmaink:

Az országban századikként felújított érdi BENU patika különlegessége, hogy az önkormányzattal együttműködve a cég lehetőséget teremtett arra, hogy a régi gyógyszertár épületében most korszerűen kialakított, tágas háziorvosi rendelők is működhessenek. Ennek teljes felújítását és berendezéseinek költségét is átválalaták.

A beruházásnak köszönhetően három felnőtt háziorvosi körzet, a 11., dr. Deák Gábor, a 12., dr. Deák Erzsébet és a 13., dr. Sziráki Csaba rendelője nyer korszerű elhelyezést az új helyiségekben. A beruházó az átépítésre kerülő épület egészségügyi alapellátást szolgáló részeinek használatát 25 évre térítésmentesen az érdi önkormányzatra ruházza, így hosszú ideig zavartalanul működhet az épületben az alapellátás.

Az átalakításokkal a vállalat célja az, hogy az egységes és modern arculattal is megkönnyítsék a betegeknek és a hozzájuk betérő vásárlóknak a tájékozódást, valamint elősegítsék a magasabb színvonalú kiszolgálásukat.

Dr. Bács István alpolgármester az ünnepélyes átadáson elmondta, hogy nagyon örülnek az együttműködésnek, hiszen mind a hamarosan átadásra kerülő rendelő, mind az új gyógyszertár maximálisan az érdiek igényeit fogja kiszolgálni.

Fotók: Boros Sándor

Címkék