A humor a hosszú élet titka

Századik születésnapja alkalmából köszöntötték az érdi László Jenőné Zakariás Klárát péntek délelőtt a Kende utcai Napfény Otthonban. Az asszony idős kora ellenére nagyszerű egészségi és szellemi állapotnak örvend, és a kedve is rendkívüli. 

Hasonló tartalmaink:

Kedves hagyomány Érden, hogy a kerek születésnapjukat ünneplő nyugdíjas városlakókat személyesen köszönti fel T. Mészáros András polgármester, aki ezúttal sem tett másként és pénteken délelőtt a Napfény Otthonban köszöntötte fel az 1916. november 4-én született asszonyt.

Klári néni 23 éve lakója az otthonnak, ahol ma barátai és gondozói is megünnepelték a kerek évfordulót. Az idős hölgynek nincs családja, viszont testvérével – aki jövőre lesz 100 éves - s aki Izraelben él, hetente kétszer beszél telefonon. Az asszony a mindennapjaival kapcsolatban elmondta hogy szeret beszélgetni a barátnőivel, szeret boltba járni és szeret keresztrejtvényt is fejteni.

A hosszú élet titka véleménye szerint az a jókedély, ami mindig is jellemezte őt, s ami a legnehezebb rosszban sem hagyta el soha.

(Fotók: Boros Sándor)

Címkék