Diáktalálkozó a VMG-ben

Szombaton rendezték meg a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban a hagyományos öregdiák találkozót. A baráti kör elnöki posztjáról lemondó Antunovics Antal helyét Riebel Zsófia vette át a fiatalabb generáció megszólítása érdekében.

Hasonló tartalmaink:

Antunovits Antal és a VMG Baráti Kör tagjai 25 éven át szervezték az öregdiák-találkozót. Az elmúlt években egyre kevésbé sikerült a fiatalabb nemzedéket megszólítaniuk, ezért úgy döntöttek, hogy átadják a stafétát a fiatalabb generáció tagjainak. Riebel Zsófia lett az egyesület új elnöke, akinek vezetésével a hagyományokra támaszkodva, ám új elemekkel bővítve rendezték meg az idei öregdiák-találkozót.

Az intézmény volt tanulói – mint annak idején az órák közötti szünetben – kis társaságokba verődve emlékeztek vissza a gimnazista évek emlékeire és csínytevéseire.

Az egyesület újításként egy díjat alapított, melyet minden alkalommal egy végzős VMG-s diák kap meg közösségi munkájáért. A másik újításuk, hogy 2017-től szeptember utolsó szombatján szervezik a diáktalálkozót, hogy az iskola udvarán rendezhessék meg az eseményt.

Címkék