Tizenhat gólos idegenbeli siker

A Magyar Kupa 2. fordulójában csatlakozott a küzdelmekhez a budaörsi Aramis Futsal SE, amely idegenben, a Kelen SC vendégeként 20–4-re győzött és jutott be a legjobb nyolc csapat közé.

Hasonló tartalmaink:

A nyolcaddöntőben, Budafokon rendezett mérkőzésen nem volt egy súlycsoportban az élvonalbeli Aramis és a másodosztály középnyugati csoportjának kilencedik helyén álló Kelen SC, s ez meg is látszott, miután az első tíz percben Bognár Bence, Roni és Héger Attila góljaival 3 – 0-ra elhúzott Frank Tamás csapata. A hazaiak ezt követően szépítettek, de az első félidőből hátralévő nyolc percben hetet lőtt az Aramis, eldöntve így a továbbjutás sorsát.

A fordulás után valamelyest kiegyenlítettebb volt a találkozó, hiszen a hazaiak három gólt lőttek, de emellett tízet kaptak, és az Aramis 20–4-re nyert, bejutva ezzel a legjobb nyolc közé.

A budaörsiek legeredményesebb játékosa a négygólos Roni lett, de Büki Baltazár háromszor, Bognár Bence, Héger Attila, Pál Patrik és Szeghy Szabolcsés kétszer vette be a hazai kaput, ahogy a két hazai gólszerző, Könczey és Jánossy is kétszer-kétszer volt eredményes.

Futsal Magyar Kupa, 2. forduló, a legjobb nyolc közé jutásért
Kelen SC–Aramis Futsal SE 4–20 (1–10)
Gólszerzők: Könczey (12., 30.), Jánossy (23., 38.), ill. Bognár B. (3., 31.), Roni (4., 13., 30., 33.), Héger (10., 29.), Büki (14., 39., 40.), Sámson (14.), Pál P. (16. percben kétszer), Pethő B. (17.), Szeghy (20., 25.), Vágó (25. – öngól), Csopaki (28.), Pap Zs. (35.)

Fotó: aramisfutsal.hu

Címkék