Egészen elképesztő!

Sorra dönti a rekordokat. Az idei kecskeméti országos bajnokságon egyedüli nőként zárt 200 kilogramm feletti összetett eredménnyel Jung Beáta, a BKV Előre érdi súlyemelője, ám ezt a szintet már stabilan hozza. A sportoló az elmúlt időszakban az egyetemi világbajnokságon negyedik helyen végzett összetettben, majd nem sokkal később megkapta az „Év Egyetemi Sportolója” díjat is. Ezúttal pedig már Izraelben van az U23-as Európa-bajnokság helyszínén, ahol december nyolcadikán, délután fog emelni a 69 kilogrammos súlycsoportban.

Hasonló tartalmaink:

Versenyről versenyre halad. Alig néhány éve foglalkozik komolyan a súlyemeléssel, ennek ellenére egészen kiváló eredménysorral bír Jung Beáta, a BKV Előre érdi súlyemelője, aki a mexikói egyetemi világbajnokságon szakításban második, összesítésben negyedik helyen végzett, majd nem sokkal később megkapta az „Év Egyetemi Sportolója” díjat is.

Hatalmas előrelépés: egy év alatt tizennyolc kilót javított szakításán, lökésén pedig nyolcat, azaz összességében huszonhat kilót fejlődött Jung Beáta, aki ezáltal egyre közelebb kerül a világ élmezőnyéhez.

A fő megmérettetés. Az izraeli Eliatban rendezik az U23-as súlyemelő Európa-bajnokságot, amely Jung Beátának, a BKV Előre érdi súlyemelőjének az idei év fő viadala lesz. De, hogy milyen eredményt vár magától, azt ő maga mondta el.

Jövőre világbajnokság, szóval vannak kihívások Jung Beáta előtt, de ezért tesz is, így egyre közelebb jut a legjobb női súlyemelőkhöz. A BKV Előre érdi sportolója csütörtök délután fog emelni az U23-as Európa-bajnokságon, az izraeli Eliatban.

Címkék