Térkövet kapott a Katasztrófavédelem udvara

Önkormányzati támogatásból újult meg a közelmúltban a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érdi Kirendeltségének udvara a Fehérvári úton. A több mint 2000 négyzetméteres telken korábban betonburkolat volt, azonban az annyira elhasználódott már, hogy balesetveszélyessé vált, mind a tűzoltó kocsik, mind pedig a hatósági eljárás miatt odaérkező ügyfelek számára.

Hasonló tartalmaink:

A viacolorral lerakott udvart T. Mészáros András polgármester adta át az érdi kirendeltségnek. A városvezető elmondta, hogy 2014-ben 1 millió forinttal, legutóbb pedig 2 millió forinttal támogatták az udvar rendbetételét. Sallai László, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érdi Kirendeltségének vezetője pedig azt mondta, hogy nagyon nagy segítséget kaptak az önkormányzattól, azzal, hogy be tudták fejezni a térkövezést, hiszen ahogy fogalmazott, nem mindegy milyen körülmények között töltik a tűzoltók a nap 24 óráját, arról nem beszélve, hogy Érdről és a környékről óriási ügyfélforgalmat bonyolítanak a hatósági ügyek végett. A beruházásnak köszönhetően a jövőben, mind az ott dolgozókat, mind az ügyfeleket méltó körülmények fogadják.

T. Mészáros András megerősítette, hogy a város célja az, hogy megkönnyítsék a katasztrófavédelem munkáját, hiszen hiába volt korábban átszervezés az önkormányzatoktól az államhoz, az érdi kirendeltséggel kiváló kapcsolat maradt, gyümölcsöző az együttműködés.

Címkék