Az év súlyemelője az Érd FM-en

Jung Beáta élete talán legsikeresebb időszakát éli. Az érdi súlyemelő magyar bajnoki címet nyert, U23-as Európa-bajnokságon, valamint a főiskolai és egyetemi világbajnokságon egyaránt negyedik lett összetettben. A közelmúltban pedig megválasztották az év súlyemelőjének. A tehetséges sportoló vendégeskedett szenteste napján az Érd FM 101.3 Aréna című sportműsorában.

Hasonló tartalmaink:

A BKV Előre színeiben versenyző fiatal tehetség beszélt arról is, ami már az erdmost.hu-nak adott nyilatkozatában olvasható volt korábban, miszerint ez volt élete eddigi legnehezebb versenyidőszaka.
A súlyemelésből nem biztos, hogy hosszútávon meg lehet élni. Ezért Jung Beáta szeretne több lábon állni, aminek egyik pillére az edzéstartás, a másik pedig a nyáron megszerzett diplomája a Budapesti Corvinus Egyetemen.
A beszélgetés utolsó részében szóba került a karácsony. A sportolónő elárulta a hallgatóknak, hogy mivel és miként készül a szeretet ünnepére.
Jung Beáta súlyemelővel Pecsuvácz Péter műsorvezető beszélgetett az Érd FM 101.3 Aréna című műsorának legutóbbi adásában.
Címkék