Játszóház kicsiknek és nagyoknak!

Ki ne ismerné az Izgiland játszóházat a Törökbálinti Auchanban, amely 2000nm-en várja a játszani, szórakozni és  kikapcsolódni vágyó gyermekeket, családokat. Február 11-én karnevál party lesz gyerekkoncerttel, álarckészítéssel, jelmezes felvonulással és még sok színes, érdekes programmal.

Hasonló tartalmaink:

A közkedvelt játszóházban található játékok a szórakozás mellett, készség és koordinációs képesség fejlesztőek is. Külön öröm a kisgyermekes családok számára, hogy a különböző korosztályok elszeparáltan tudják élvezni a játékot. Az Izgiland tökéletes helyszín a kicsik születésnapjához is, színes programokkal és kellékekkel együtt! A játszóház rendszeresen szervez közös rendezvényeket a Minimax csatornával együttműködve, amelyek igen népszerűek. A következő nagyszabású karnevál parti február 11-én lesz gyerekkoncerttel, álarckészítéssel, jelmezes felvonulással és még sok színes, érdekes programmal.

A játszóház hétfőtől-péntekig 9-20h-ig tart nyitva, ahol a felnőtteket kávéval várják.

Az Érd Önkormányzata és az Izgiland Játszóház közötti együttműködés értelmében az érdi lakosok számára a belépőjegy kedvezményes áron vásárolható meg!

Bővebben: www.izgiland.hu

Címkék