Új bajnokot avatunk

Február 10-én és 11-én az ÉRD Aréna ad otthont a női és férfi röplabda Magyar Kupa helyosztóinak. A nőknél a Linamar Békéscsabai RSE és a Vasas Óbuda, a férfiaknál az Openhouse Szolnoki RKSI és a Pénzügyőr SE vív meg az aranyéremért, míg a bronzcsatákban a gyengébbik nemnél a Fatum Nyíregyháza és a Jászberényi RK, a férfiaknál a HÉP-Kecskeméti RC és a Fino Kaposvár a férfiaknál küzd meg.

Hasonló tartalmaink:

Idén már másodszor ad otthont a röplabda Magyar Kupa végső küzdelmeinek, hiszen tavaly szintén itt rendezték a négyes döntőt, ahogy a női válogatott mérkőzéseit is.

A nőknél ugyanaz a négy csapat játszik ugyanabban a leosztásban, míg a férfiaknál a tavalyi finálé idénre bronzmeccsé szelídült, hiszen a címvédő kaposváriak és az ezüstérmes kecskemétiek csak a harmadik helyért vívnak, s az is biztos, hogy új bajnokot avatunk, mivel sem a Pénzügyőr SE, sem az Openhouse Szolnoki RKSI nem nyert még Magyar Kupát.

„A Magyar Röplabda Szövetség mindig igyekszik semleges helyszínre vinni a Magyar Kupa fináléját, hogy az esélyek a lehető legegyenlőbbek legyenek. Nincs ez máshogy idén sem, hiszen jól bevált helyszínünk az ÉRD Aréna, ahol a piros-fehér-zöld burkolaton fogjuk a meccseket lebonyolítani. Bízom benne, hogy mindenkit be tudunk engedni és mindenkinek egy nagyon jó estét tudunk varázsolni mind péntekre, mind szombatra.” – fogalmazott a szervezet főtitkára, Ludvig Zsolt.

A sajtótájékoztató keretében a szövetség és a Sport36 Kft. részéről Bódis Tamás kereskedelmi vezető, a Zeus sportszer kizárólagos forgalmazója együttműködési szerződést írt alá, melynek köszönhetően a magyar válogatottak ezentúl Zeus márkájú mezekben játszanak, s ennek értelmében a klubok – az MRSZ-en keresztül – kedvezményesen vásárolhatnak a forgalmazótól termékeket.

Már megvásárolhatóak a jegyek a röplabda Magyar Kupa döntőire és bronzmérkőzéseire. A hölgyek február 10-én, a férfiak pedig 11-én lépnek majd pályára az ÉRD Arénában. A felnőtt napijegy 1500 forintba, a diák és nyugdíjas napijegy pedig1000 forintba kerül, míg 12 év alatt ingyenes a belépés.  A belépők az ÉRD Arénapénztárában és online a www.erdarena.hu oldalon (a jegyvásárlás fülre kattintva) is megvásárolhatók. Fontos információ, hogy a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Február 10., péntek:
17.00: Linamar-BRSE–Vasas Óbuda (női döntő)
19.30: Jászberényi RK–Fatum Nyíregyháza (női bronzmérkőzés)

Február 11., szombat:
17.00: FINO Kaposvár–HÉP-Kecskeméti RC (férfi bronzmérkőzés)
19.30: Pénzügyőr SE–Openhouse-Szolnoki RKSI (férfi döntő)

Fotó: hunvolley.hu

Címkék