Nyolc hazai arany!

Idén már harmadszor rendezték meg az ÉRD Arénában az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület szervezésében a hazai karateélet legnagyobb versenyét, az Ensi Érd Kupát, ahol a házigazda egyesület versenyzői nyolc arany-, öt ezüst- és négy bronzérmet szereztek.

Hasonló tartalmaink:

A viadalon öt ország 267 sportolója vett részt, ám a versenyek előtti két napon a sportág két ikonikus alakja, a spanyol Alejandro Navarro és az orosz Xenia Zasorina tartott szemináriumot.

A versenyen az érdiek közül – a nemrég Érd Kiváló Sportolója díjat megkapó – Ercsényi Dária első helyen végzett, csakúgy Ercsényi Dorka, Kánnai Bálint, Kui Gábor, Luppej Balázs, Parádi Péter, Pálfi Zsombor és Vitay Luca (Parádi és Vitay Ercsényi Dáriával az Érd Kiváló Sportcsapata díjat is megkapta, miután az egyesület kata-csapata is átvehette az elismerést). Ezüstérmet szerzett Kurucz Boglárka, Parádi Patrik, Patyi Gergő, Tihanyi Kende és Virág Henrik, míg a dobogó legalsó fokára Bense Dóra, Bense Péter, Pálfi Csingor és Szécsi Bendegúz állhatott.

Az érdiek legközelebb március tizenegyedikén versenyeznek, amikor a kata (formagyakorlat) magyar bajnokságot rendezik meg.

I. hely: Ercsènyi Dária, Ercsènyi Dorka, Kánnai Bálint, Kui Gábor, Luppej Balázs, Parádi Pèter, Pálfi Zsombor, Vitay Luca
II. hely: Kurucz Boglárka, Parádi Patrik, Patyi Gergő, Tihanyi Kende, Virág Henrik
III. hely: Bense Dóra, Bense Pèter, Pálfi Csongor, Szècsi Bendegúz

Marton Anita senpai diósdi dojójából:
I. hely: Szűcs István
III. hely: Nèmeth Attila, Pap Ákos, Pap Bence

Pereznyák János dunaújvárosi dojójából:
I. hely: Spitz Károly

Címkék