Bemutatkoztak a virtuális tagok

Az Irodalomkedvelők klubja pénteken tartotta meg legutóbbi találkozóját a Szepes Gyula Művelődési Központban. Az est különlegességét az adta, hogy az érdeklődők ez alkalommal az IRKA két virtuális tagjával ismerkedhettek meg.

Hasonló tartalmaink:

Két tehetséges fiatal szerzővel ismerkedhettek meg az érdiek a múlt pénteken az Irodalomkedvelők klubja rendezvényén. Két különböző egyéniség, egyikük verseket, másikuk főként novellákat ír szívesen, ám egyvalami mégis közös bennük: mindketten az IRKA tavalyi Gyöngy és göröngy pályázatának díjazottjaiként lettek „virtuális” klubtagok.

Elsőként „Dylannal” beszélgetett Somfai István, a Poly-Art elnöke, aki arra volt kíváncsi, ki rejtőzködik az idegen hangzású írói álnév mögött? Most kiderült, ő Balázs Zsolt, aki még kamaszként kezdett el írni, mint sokan mások, de míg a többség később abbahagyja, ő nem tudott elszakadni tőle. Nehézségekkel teli gyermekkora gyakran késztette arra, hogy kiírja magából az érzéseit. Csaknem másfél száz korai verse született, de felnőve, ebből a távlatból már úgy látja, közülük alig egy tucatnyi a vállalható költemény.

A gödöllői Pálfi Nándor érdi bemutatkozásához beszélgetőtársat is hozott. Vele legjobb ismerője és kritikusa Sztrehovszki Dalma beszélgetett. Az IRKA tavalyi pályázatán sikeresen szereplő ifjú tollforgató elárulta: beszélni nem, de írni mindig szeretett.

Címkék