Vasárnapig Nyitnikék

Péntektől vasárnapig az Érd Arénában rendezik meg a Nyitnikék Tavaszi Kiállítás és Vásárt. A látogatók mindhárom napon ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást, és vehetnek részt a különböző programokon. Minden belépő nyereményszelvényt is kap.

Hasonló tartalmaink:

A 3500 m2 vásárterület belső és külső részét egyaránt felhasználva idén is a lehető legtöbb standot alakították ki a szervezők, így közel 200 kiállító várja  a látogatókat, akik gazdag kínálatból válogathatnak.

Would you like to replay the video?

A kiállítók árubőségén és szolgáltatásaik kínálata mellett számos érdekességgel szolgálnak annak érdekében, hogy minél többen látogassák a rendezvénysorozatot. A színpadon folyamatos előadások, produkciók, bemutatók nyújtanak látványt és szórakozási lehetőséget, minden korosztály ízlését és igényét figyelembe véve.

Ezenkívül idén is lesz  fodrász- és sminkverseny, valamint negyedik alkalommal kerül sor a vállalkozásokat méltó módon minősítő „Korrekt Partner” díj ünnepélyes átadására.

Az újdonságok sorából megemlítendő a III. Ezüst Golyó Kupa, ami egy két napos nemzetközi petanque verseny, melyre öt országból neveztek be a csapatok.

 

A jó vásári hangulat érdekében nagy választékú hideg-meleg ételt kínáló büfé sort állítanak fel, melyből az ennivalók mellett nem hiányozhat a míves csapolt és üveges sörök, a különböző borok, üdítők és pálinkák, valamint a fagylaltfélék kínálata sem. A vendéglátói sor mellett felállított sörpad garnitúráknál kényelmesen fogyaszthatnak, megpihenhetnek a vendégek, nézelődők.

A rendezvény idén is ingyenes!

Minden belépő nyereményszelvényt kap, s a gyűjtődobozba elhelyezett szelvényekből naponta többször sorsolnak nyerteseket.

Hallgassa meg a rendezvénnyel kapcsolatos legfontosabb információkat! 

(Fotók: Boros Sándor)

Címkék