Szombaton és vasárnap is Delta és BDSE

Mind április 22-én, mind április 23-án lesznek eseményei a Delta RSE Érd röplabdacsapatának: szombaton a Budapest Bajnokságban, vasárnap a Régiós Bajnokságban lesznek érdekeltek az érdiek. A Budaörsi DSE NB I-es csapata pedig a szezon utolsó két meccsére készül.

Hasonló tartalmaink:

Április 22-én a mini korosztály játszik a Budapest Bajnokság soros eseményén, melyet az érdi Bolyai János Általános Iskola tornatermében tartanak, míg ugyanezen a napon a kisminik is érdekeltek lesznek a fővárosi bajnokságban. Április 23-án pedig az Érdligeti Általános Iskola Túr utcai intézményében lesz jelenése a Delta RSE Érd gyermek gárdájának, amely a lány régiós bajnokságban játszik az MTK-val.

A női röplabda NB I-ben szereplő Budaörsi DSE a 9-11. helyért zajló alsóházi rájátszásban az elmúlt két körben rendezett mind a négy meccsét megnyerte, így közel került a kilencedik hely megszerzéséért a TFSE-vel, illetve a Palota RSC-vel szemben. Ezúttal az utolsó körnek a Palota lesz a házigazdája. Az alsóház utolsó három meccsén a Palota nyit a TFSE-vel, majd szombaton a Budaörs is beszáll, s a TF ellen küzd meg, majd vasárnap a PRSC és a BDSE néz farkasszemet egymással.

Női röplabda NB I, alsóházi rájátszás, 9-11. helyért, 3. kör
04.21., 18.00:
Palota RSC–TFSE
04.22., 16.00: TFSE–Budaörsi DSE
04.23., 16.00: Palota RSC–Budaörsi DSE

(Fotó: Delta RSE Érd facebook-oldala)

Címkék