Lakossági tájékoztató a Szent István híd kivitelezéséről

A NIF Zrt. és az A-Híd Kft 2017. május 29-én 18 órától lakossági tájékoztatót tart a Szent István híd kivitelezési munkálatainak megkezdéséről, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Hasonló tartalmaink:

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a kivitelező A-Híd Zrt. LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁST tart, amelyre tisztelettel meghívja az érdeklődőket.

Helyszín: Érd Polgárok Háza fszt. díszterem.

Cím: 2030,Érd  Alsó u.1-3.
Időpont: 2017. május 29. 18.00

Érd Megyei jogú város Önkormányzatának közlekedésfejlesztési koncepciójában az 1990-es évek óta szerepel a Szent István utca tengelyében, a 30. és 40. számú vasútvonalak felett közúti felüljárók építésével, a csatlakozó utak építésével, felújításával egy új városi közlekedési tengely, megvalósítása. A beruházás IKOP támogatásból, a NIF Zrt., mint Megbízó és az A-Híd Zrt., mint Kivitelező között létrejött vállalkozási szerződés keretében valósul meg.

-         Megújul a Szent István út Kossuth Lajos utca, Rákóczi Ferenc utca közötti szakasza

-         Új útszakasz létesül a Rákóczi Ferenc utca és a Hivatalnok utca között a Szent István út meghosszabbításaként az Elöljáró utcába bekötve. Ennek részét képezi két új hídszerkezet építése a 30-as vasútvonal és a 40-es vasútvonal fölött, megkönnyítve az átjutást a vasútvonalakon.

-         Megújul az Elöljáró utca

-         Az útfelújítás része a szükséges közművek kiváltása, cseréje, a terület rendezése

Kivitelező: A-Híd Zrt.

Kivitelezéssel kapcsolatos észrevételeket a panasziroda.erd@hid.hu email címre várjuk.
További információ: www.facebook.com/nifzrt

 

Címkék