Nyáron elkezdődhet a Tárnoki úti óvoda felújítása

Kétszázhatvan millió forintból újul meg a Tárnoki úti Napsugár Óvoda, amelyet évtizedek óta nem renováltak. A csoportszobákat felújítják, kibővítik, sőt még egy plusz emeletet is kap – közölte T. Mészáros András polgármester szerdai sajtótájékoztatóján. Az intézmény kapcsán a város megkapta az építési engedélyt, így a közbeszerzési eljárást követően, nyáron elindulhat a munka.

Hasonló tartalmaink:

Közel 2,3 milliárd forint értékben fejlesztik az érdi óvodákat Érden, ebben szerepel a Tárnoki úti óvoda is, ami a új bútorokat és kerti játszóeszközöket is kap. A polgármester reményét fejezte ki, hogy nyáron elkezdődhet a renoválás és őszre már a megújult óvodát vehetik birtokba az odajáró kisgyermekek.

Megköszönte T. Mészáros András mindazok segítségét, akik az elmúlt hétvégén részt vettek a város kitakarításában. A városvezető elmondta az ÉTH hét helyszínről 120 köbméter szemetet, 15 tonna sittet és 257 darab gumiabroncsot szállított el a szombati várostakarító akciót követően. Az összegyűjtött hulladékot szétválogatják, és amit lehet, újrahasznosítanak. T. Mészáros András eredményesnek nevezte az elmúlt évek takarítóakciót, hiszen mint mondta tavaly csak a Tárnoki úti kiserdőből gyűjtöttek össze annyi szemetet, mint idén az egész városban.

Címkék