Tízen huszonöt érmet szereztek

Szombaton a fővárosban tartották a XIV. Chanwu magyar bajnokságot, melyen az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület (ÉSWS SE) tíz sportolója huszonötször állhatott dobogóra.

Hasonló tartalmaink:

A magyar bajnokságon a nemzetközi szövetség elnöke, Shi Xhi Hong nagymester mellett több szövetségi vezető is részt vett. Az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület 10 versenyzővel vett részt a bajnokságon, az ÉSWS SE tradícionális Shaolin Kung Fu és Modernc Wushu kategóriában volt érdekelt.

A csapatól Srágli Liliána két arany-, egy ezüst, Pozsgay Luca két arany-, egy bronz-, Broszman Benedek egy ezüst-, egy bronz, Broszman Bertalan egy arany-, Balis Attila egy ezüst, Mák Attila öt arany-, Müller Hargita egy arany-, egy ezüst-, Bogó Rebeka két arany-, Varga Levente két arany-, egy ezüst-, Varga Zsombor egy arany-, két ezüstérmet szerzett. Az összesen tizenhat első, hét második és két harmadik helyen végző érdi egyesület négy pontozóbíróval is segítette a versenyt. A bajnokság mellett tíz egyesületi tag ment át a szintvizsgán, így átvehették öveiket a mesterektől.

I. szint: Balis Attila, Becságh Boglárka, Kocsis Tímea, Varga Zsombor, Varga Levente, Müller Hargita, Pozsgay Luca

II. szint: Téglási Martin, Bogó Rebeka

III. szint: Veres Mátyás

A klubbal kapcsolatos hír, hogy az ÉSWS SE akrobatikus tornászai Budapesten, a BASE által rendezett pontszerző versenyen vettek részt. Az eddigi három versenyből másodszor léptek szőnyegre a klub sportolói, akik javítottak a kiviteli pontszámaikon, így a Bíró Borbála–Judák Rebeka kettős az újoncoknál harmadik, Bíró pedig Palásthy Emesével kiegészülve a gyermekeknél ötödik helyen végzett.

Címkék