Tízen távoznak Budaörsről

Szombat este tartotta évzáró gáláját a Budaörsi Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strandon a Budaörs NB I-es női kézilabda csapata. A K&H női kézilabda liga 11., azaz bennmaradó helyén végző alakulat alaposan átalakul a következő szezonban, hiszen tíz játékos is máshol folytatja.

Hasonló tartalmaink:

Az évzáró gálán Wittinghof  Tamás, Budaörs polgármestere, Kálóczi Imre, a klub alapítója, társadalmi elnöke és Neukum Tamás, szakmai igazgató tartott beszédet. A polgármester kiemelte, hogy a többi, a budaörsihez képest nagyobb költségvetéssel rendelkező, külföldi játékosokat foglalkoztató klubokkal is felvette a versenyt Mihály Attila együttese.

– Nagyon büszke vagyok az összes játékosunkra és vezetőikre az elvégzett munkáért, az elért eredményekért. 2011 nyarán eldöntöttük, hogy szeretnénk példaképeket állítani a gyerekek elé. Egy olyan csapat versenyeztetését terveztük, amelynek jó érzés szurkolni, aki mellé büszkén odaállhat bármelyik szponzor, szurkoló, az egész város. Felnőtt csapatunk idei teljesítménye a korábbi évekéin is túltesz, a lányok példát mutattak küzdeni tudásból, alázatból, szorgalomból és becsületből –olvasható Kálóczi Imre, a klub társadalmi elnökének beszéde a budaorshandball.hu-n.

Az évzárón búcsúvideóval köszöntötték a Budaörsről távozó tíz játékost. A következő szezonban már nem Mihály Attila együttesét erősíti a jelenlegi három kapus, Andrási Brigitta, Györkös Rebeka és Schneck Réka sem, valamint a mezőnyjátékosok közül Hatala Virág, Kamuti Réka, Ivanics Dóra, Karalyos Orsolya, Horváth Bernadett, Kovács Alexandra és Oláh Kyra is távozik.

Közülük Karalyos Orsolya és Andrási Brigitta az újonc Kecskeméti NKSE-nél folytatja, míg Horváth Bernadett a másodosztályba kieső Mosonmagyaróvári KC SE-t erősíti a jövőben.

Azonban már két érkezőről is tudni lehet, az Alba Fehérvár KC-tól érkezik a kapuba Sipeki Flóra, valamint Mosonmagyaróvárról az átlövő, Gerháth Fanni.

(fotó: budaorshandball.hu)

Címkék