Arany és ezüst

Véget ért a Közép-Magyarországi Regionális Kupa rájátszása a röplabdázóknak. A május 27-én, Szentendrén rendezett utolsó állomásán a nyílt kategóriában és a tizennégy év alattiaknál hirdettek győztest. Előbbiben a Delta RSE Érd második, utóbbiban első helyen végzett.

Hasonló tartalmaink:

A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) hivatalos oldalán számolt be róla, hogy a nyílt kategóriában kilenc együttes versengett egymással, melyek közül a Delta RSE-t csak a Gödöllői RC tudta megelőzni.

A nyílt kategóriában összesen huszonnégy forduló zajlott, azaz hetvenkét mérkőzést játszottak a csapatok. Újításként rájátszással bővült a lebonyolítás, ami további három kört és tizenkét mérkőzést jelentett.

Az U14-es korosztálynál a Deltának nem volt ellenfele, s aranyérmesként végzett a Gödöllő és a GDSE-Kőrösi előtt. A hét csapat a szezonban negyvenkét mérkőzést játszott, azaz egyesületenként tizenkét csatát tartottak.

Érdekesség, hogy mindkét korosztályban ugyanaz a három csapat végzett a dobogón, a Delta és a gödöllőiek egy első és egy második, a GDSE pedig két harmadik helyet szerzett.

A nyílt bajnokság dobogósai:
1. Gödöllői RC; 2. Delta RSE Érd; 3. GDSE-Kőrösi

Az U14-es bajnokság végeredménye:
1. Delta RSE Érd; 2. Gödöllői RC; 3. GDSE-Kőrösi

Címkék