Rendkívüli ruhaosztást szervez az érdi vöröskereszt hétvégén

Az adományozóknak köszönhetően ugyanis extrém mennyiségű ruhanemű gyűlt össze, illetve a diósdi alapszervezet is adott át adományokat, mert nem tudták tárolni. Férfi, női és gyermek ruhákat egyaránt osztanak majd, többnyire használt ruhákról van szó, de van köztük új is egy áruháznak köszönhetően – tájékoztatta az ÉRD FM 101,3-at Janzsó Mónika, a vöröskereszt területi munkatársa.

Hasonló tartalmaink:

Nemcsak Érdről, hanem a környező településekről is várják a rászorulókat, de adományozni is lehet. Mivel ezúttal nem a vöröskereszt érdi irodájában lesz a ruhaosztás, hanem egy magánszemély házánál, ezért nem nyilvános a cím. Aki szeretne részesülni az adományokból, több módon is információt kérhet az akcióról – tette hozzá Janzsó Mónika.

Nyáron tartanak még hasonló akciót: mint minden évben, idén augusztusban is lesz tanévkezdés előtti ruhaosztás. Olyankor sokan keresnek iskolatáskákat, tanszereket, így szívesen veszi a szervezet az ilyen jellegű felajánlásokat is. Évente nagyjából 6000-6500 főnek szokott segíteni az érdi vöröskereszt, rászoruló családoknak, kisnyugdíjasoknak.

Címkék