Idén is fél áron Agárdon!

Idén is fél áron látogathatják az Agárdi Popstrand nyári koncertjeit az érdi lakcímmel rendelkező lakosok, az önkormányzat és a popstrand együttműködésének köszönhetően. Az erről szóló megállapodást szerdán  írta alá T. Mészáros András, Érd polgármestere és Turbók János, az Agárdi Popstrand főszervezője. Az idén 40 éves rendezvénysorozat idén is kiemelkedő koncerteket kínál.

Hasonló tartalmaink:

T. Mészáros András polgármester sajtótájékoztatóján elmondta: rendkívül jó együttműködésük tíz évre nyúlik vissza. Turbók János, az Agárdi Popstrand főszervezője pedig azt hangsúlyozta: ez a hosszú távú kapcsolat valóban értékes és ritka.

- Minden esztendőben tiszteletjegyeket kapnak az Érdért munkálkodók, például rendőrök, egészségügyben, oktatásban, önkormányzati intézményekben dolgozók. A tizedik évfordulót azzal ünnepeljük, hogy plusz tíz darab belépőt felajánlunk az önkormányzatnak – mondta Turbók János, hangsúlyozva: a Popstrand Magyarország legrégebbi vidéki szabadtéri színpada, csodálatos környezetben, ahol professzionális koncertkörülményeket biztosítanak a visszajáró, neves elődadóknak.

Az érdi lakosok lakcímkártyájuk felmutatásával fél áron vehetnek részt a programokon. Mint Turbók János elmondta, ezzel a lehetőséggel nagyon sokan élnek; rendezvényük nagyon népszerű az érdiek körében. Ami nem csoda, hiszen az ország legnevesebb zenekarainak koncertjére a kedvezmény igénybe vételével legfeljebb kétezer forintért vásárolhatnak jegyet az érdiek. Fontos, hogy a félárú kedvezmény csak helyszíni jegyvásárlás esetén érvényes – hívta fel a figyelmet Turbók János.

A fogyatékkal élők (egy kísérővel) ingyen látogathatják a rendezvényt.

A programról részletesen itt olvashatnak.

Az előadók névsora:

Június 24. NEOTON, KASZA TIBI

Július 1. RÚZSA MAGDI, VASTAG CSABA

Július 8. R-GO, KIRÁLY VIKTOR

Július 15. EDDA MŰVEK, PATAKY MŰVEK

Július 22. HOOLIGANS, KERESZTES ILDIKÓ

Július 29. BIKINI, SKORPIÓ, B-52

Augusztus 5. DEMJÉN FERENC, PIRAMIS, CHARLIE

Augusztus 12. MOBILMÁNIA, ISMERŐS ARCOK, ACid/DC

Augusztus 19. IRIGY HÓNALJMIRIGY, ZOLTÁN ERIKA, KRISZ RUDI

Aps-2017

 

Címkék