Piknik a mamáknak és babáknak

Piknikekre várja a mamákat és babákat minden második kedden a Kötelék – Érd térségi Közösség a Családokért csoport. Az érdligeti tavas játszótér árnyékos homokozója mellett nemcsak társaságot találhatnak az anyukák, hanem válaszokat az aktuális babás kérdéseikre is, hiszen a találkozókat szakemberek vezetik.  

Hasonló tartalmaink:

Nyáron bezárnak a baba-mama klubok, nincs mód a rendszeres találkozásra – ezt a hiány pótolja évről évre a Kötelék a játszótéri piknikekkel. Három szakember, Bognár Krisztina védőnő, laktációs szaktanácsadó, Csörgő Andrea perinatális szaktanácsadó és Dr. Kun Judit orvos, IBCLC laktációs szaktanácsadó vezetik ezeket a kötetlen találkozókat, amelyeknek nincs fő témájuk: mindenki felteheti a kérdéseit, és nemcsak a szakembereknek, hanem a többi anyukának is.

Nyár lévén, a mamák érdeklődésének előterében rendszerint az áll, hogyan készüljön a babás család a nyaralásra, kell-e a nagy melegben vízzel itatni az anyatejes babát. Sok szó esik ilyenkor a hozzátáplálásról, illetve az alvásról, altatásról is, és vannak, akik a babahordozásban szeretnének tanácsot. Természetesen azokat is várják, akik csak kötetlen együttlétre vágynak: ezek az alkalmak ismerkedési, találkozási lehetőséget biztosítanak a mamáknak.

A Kötelék tagjai legközelebb július 18-án, aztán augusztus 1-jén és 15-én és 29-én várják a mamákat és a babákat, és természetesen a nagyobb testvéreket is, tíz órától délig az érdligeti játszótéren (a homokozó mellett) egy kis beszélgetésre, együttlétre. Az alkalmak ingyenesek, bárki bármikor csatlakozhat.

Címkék