Kedden piknik a mamáknak, babáknak

Kéthetente kedden 10-12 óra között egész nyáron szeretettel várja a mamákat, no meg csemetéiket a Kötelék – Érd térségi Közösség a Családokért egy piknikre az érdligeti játszótéren, ahol nemcsak a babák és gyerekek barátkozhatnak, de az anyukák is kimozdulhatnak, és kérdéseikre is választ kaphatnak akár egymástól, akár szakemberektől. Hallgassa meg a szervezővel készült rádióinterjút!

Hasonló tartalmaink:

Kikapcsolódás, ismerkedés, elnyúlás a fűben, recept- és különböző nevelési tanácsok cseréje egymással és a szakértőkkel – hogy csak címszavakban foglaljuk össze, mire számíthat az, aki ellátogat ide.  A program teljesen kötetlen, azaz nincsenek előre összeírt témák, mindig, mindenki olyan kérdést vethet fel, amilyet csak akar, ami éppen érdekli.  Ételt, italt, azaz tízórait a kicsiknek és nagyoknak természetesen lehet hozni. És ha rátalált valaki a legegészségesebb, legfinomabb étel, desszert stb. receptjére, azt se hagyja otthon!

A piknikre minden érdeklődőt szívesen várnak, el szokták hívni általában a védőnők szervezte baba-mama klubok résztvevőit, az Érdi Babahordozó és Mosható Pelenka Klub, az Érdi Anyatej Klub, a Sóskúti Baba-Mama Klub, és a Tárnoki Baba-Mama Klub tagjait, vezetőit is. Ha már nagyobbak a gyerekek, természetesen az sem kizáró ok, lehet vakációzó óvodással is csatlakozni a piknikhez.

Az első alkalom  július 3-án, kedden lesz 10 órától a ligeti játszótéren. Ha a fűben leterítve (piros-fehér kockás) plédet látnak, akkor valószínűleg jó helyen járnak.

Hallgassák meg az ÉrdFM 101,3 interjúját Juhász Judit szervezővel:

 

 

Címkék