A jelszó: kötelékes piknik!

Július 3-ától kéthetente kedden délelőttönként 10-12 óra között egész nyáron szeretettel vár minden érdeklődő kis és nagy babás, gyerekes anyukát és csemetéit a Kötelék – Érd térségi Közösség a Családokért egy piknikre az Érdligeti játszótéren, ahol nemcsak a babák és gyerekek barátkozhatnak, de az anyukák is kimozdulhatnak kicsit, és sorstársakra lelhetnek, miközben kérdéseikre is választ kaphatnak akár egymástól, akár szakemberektől

Hasonló tartalmaink:

A Kötelék-szervezte pikniket már évek óta az Érdligeti játszótéren tartják, hiszen az a legnagyobb árnyas játszótér, ahol, amíg a nagyobbak játszanak, a kicsik a pléden heverésznek vagy kúsznak-másznak, az édesanyák megbeszélhetik egymással és szakemberekkel ügyes-bajos dolgaikat. A szép napsütést élvezve, mégsem rákvörössé égve. Kikapcsolódás, ismerkedés, elnyúlás a fűben, recept- és különböző nevelési tanácsok cseréje egymással és a szakértőkkel – hogy csak címszavakban foglaljuk össze, mire számíthat az, aki ellátogat ide. Bognár Krisztina, védőnő, laktációs szaktanácsadó, főszervező például minden alkalommal igyekszik majd ott lenni – őt egy piros-fehér kockás pléden lehet majd megtalálni. A program teljesen kötetlen, azaz nincsenek előre összeírt témák, mindig, mindenki olyan kérdést vethet fel, amilyet csak akar, ami éppen érdekli.  Ételt, italt, azaz tízórait a kicsiknek és nagyoknak természetesen lehet hozni. És ha rátalált valaki a legegészségesebb, legfinomabb étel, desszert, stb. receptjére, azt se hagyja otthon!

A piknikre minden érdeklődőt szívesen várnak, el szokták hívni általában a védőnők szervezte baba-mama klubok résztvevőit, az Érdi Babahordozó és Mosható Pelenka Klub, az Érdi Anyatej Klub, a Sóskúti Baba-Mama Klub, és a Tárnoki Baba-Mama Klub tagjait, vezetőit is. Ha már nagyobbak a gyerekek, természetesen az sem kizáró ok, lehet vakációzó óvodással is csatlakozni a piknikhez.

Az első alkalom tehát július 3-án, kedden lesz 10 órától a ligeti játszótéren. Ha a fűben leterítve (piros-fehér kockás) plédet látnak, akkor valószínűleg jó helyen járnak.

Címkék