ExtremeMan, tíz óra alatt

9 óra 56 perc és 54 másodperc alatt teljesítette a 3,8 kilométer úszásból, 180 kilométer kerékpározásból és 42,2 kilométer futásból álló nagyatádi ExtremeMan-t Bartos Dávid, a Dr. Bátorfi Agria KTK érdi triatlonosa.

Hasonló tartalmaink:

Az edzőként is dolgozó Bartos Dávid 53 perc és négy másodperc alatt teljesítette az úszást, 5:32:33-nál végzett a kerékpáron, míg a maratoni futást három óra 23 perc és 59 másodperc alatt teljesítette, így összesítésben 27. helyen ért célba.

“Tényleg nem gondoltam volna, hogy ilyen idő lesz belőle. Keveset sikerült edzenem az utóbbi pár hónapban. Aminek köszönhetően eléggé el is fáradtam a bringán már 60-70 km után. Előtte az úszás jól ment bár sokat vezettem, ami kivett belőlem egy kicsit. Bringa után nem sok kedvem volt kimenni futni, de végül valahogy rávettem magam” – írta közösségi oldalán Bartos Dávid, aki megosztotta azt is, hogy nagyon sok erőt adott neki az is, hogy a pályán volt három elsőbálozója (először versenyző sportolója – a szerk.), majd hozzátette: mindhárom tanítványa sikeresen teljesítette első hosszútávját.

(fotók: ExtremeMan Nagyatád facebook)
Címkék