Ma este Piramis az Agárdi Popstrandon

Szombaton nagyszabású koncertet ad a legendás Piramis együttes az Agárdi Popstrandon. Az énekessel Nyemcsók Jánossal, Csokival készítettünk interjút, aki 33 évet várt arra, hogy a Piramis énekese lehessen. Gyerekkorában megígérte a szülőfalujában, hogy a Piramisban fog énekelni, s 9 éve valóra vált ez a gyerekkori álom.

Hasonló tartalmaink:

1975-ben alakult meg a Piramis. A mai napig játszik benne három alapító tag: Köves Miklós dobos, Gallai Péter billentyűs, Závodi János szólógitáros és énekes. A basszusgitáros és Nyemcsók az újak. A Piramis 1975 és 1981 között létezett igazából. Hat lemez jelent meg, az Erotika albummal befejeződött az ő ténykedésük. Nem oszlottak fel, csak nem csináltak semmit. 1992-ben volt öt Sportcsarnok-koncert visszatérésként. Ez páratlan Magyarországon, az Aerosmith nem csinált ötöt.

2006-ban, rá 14 évre már csak két tele Sportcsarnok volt, és akkor tulajdonképpen végleg befejeződött az eredeti felállásban a Piramis története. Nyemcsók János 2005-ben kezdte el a Piramix emlékzenekarral, olyan srácokkal, akik tisztelik, szeretik ezt a Piramis-történetet.

Hallgassa meg az Érd FM 101,3 interjúját Nyemcsók Jánossal, alias Csokival és ha kedvet kap a koncerthez, ne feledje az érdieket fél áron várja az Agárdi Popstrand!

Címkék