A legifjabbakat és a szépkorúakat köszöntötte a városvezetés

Az érdi önkormányzat tíz éve rendszeresen köszönti a város újszülöttjeit és azok családjait, valamint a településen élő kerek születésnapot ünneplő idős polgárokat. Augusztusban Dr. Bács István alpolgármester személyesen adta át a legifjabbaknak a település ajándékait, valamint otthonában köszöntötte a közelmúltban ünneplő szépkorú érdi  lakókat.

Hasonló tartalmaink:

Az önkormányzat még 2006-ban hívta életre azt a kezdeményezést, melynek keretében a város legifjabb lakóit és természetesen szüleiket egy úgynevezett babacsomaggal próbálja meg segíteni a gyermeknevelés kezdeti időszakában. A csomagban minden olyan kellék megtalálható, amelyre egy kisbabának szüksége lehet. Van benne pelenka, rugdalózók, takaró, az évszaknak megfelelő kis ruhák és minden, amire egy csecsemőnek szüksége lehet. A családok minden alkalommal nagyon örülnek a hasznos ajándékoknak.

Ugyancsak kedves hagyomány a városban, hogy felköszöntik a 80., 90. és 100. életévüket betöltött lakókat is. A szépkorúak rendszerint ajándékcsomagot és virágot kapnak a jó kívánságok mellé.

(forrás: Bács István hivatalos Facebook oldala)

Címkék