TeSzedd: önkénteseket várnak

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma, amely hetedik alkalommal valósul meg. A százhalombattai Hulladékkommandó idén is csatlakozik az eseményhez, és várja az önkéntesek jelentkezését. 

Hasonló tartalmaink:

A százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat  szeptember 16-án az Erkel Ferenc körúti garázssor mögötti erdős részt tervezi kitakarítani. Találkozási pont az esemény napján 9 órakor az Erkel Ferenc körút és az Olajmunkás út kereszteződésénél lévő híd erdő felőli oldala. A szemétszedéshez a védőfelszerelést és a zsákokat a civil szervezet biztosítja.  Az eseményre előzetes létszám leadásával a hulladekkommando@gmail.com e-mail címen lehet.

Idén nemcsak a hazai mozgalomban vesz részt a civil szervezet, hanem –  felkérésre – a Kárpátalján élő magyaroknál hazai mintára megszervezésre kerülő Tiszta Kárpátalját! elnevezésű akción is.

A civil szervezet idén májusban már részt vett a kárpátaljai szemétszedési akción. Szeptemberben a civil szervezet bemutató előadást is tart majd a hatékonyságáról és a működéséről, minisztériumi felkérésre.

Az országos Teszedd! akcióról itt tudhat meg részleteket.

 

Címkék