10 éves az Ága-Boga

Szeptember 9-én ünnepli 10. születésnapját az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete. A régiós napon szeretettel várják a tagcsaládokat egy közös ünneplésre, a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében.

Hasonló tartalmaink:

A születésnapi ünnepség délelőtt tíz órakor kezdődik, játékos tízpróbával. Ügyességi feladatok, kézműves foglalkozások, sportvetélkedő és társasjátékok várnak a családokra (a részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, a regisztráció már lezárult). A kocsiszínben koncertek, mesejátékok szórakoztatják a kicsiket és nagyokat: fellép a  Sóskúti citerazenekar, a  Naprózsafa, majd az ebédszünetet követően az ÉSVSW SE, illetve Shaolin Wushu és sportakrobatika bemutatót láthatnak a gyerekek, és egészségmegőrző gyakorlatokat is elsajátíthatnak. Színpadra lép a Futti TSE is, lesz meseolvasás is. A műsorban fellép az Ága-Boga zenekar is.

A 10. születésnap alkalmából nem maradhat el a fényképezkedés, illetve a torta sem. A jubileumi ünnepség vendége lesz dr. Aradszki András, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikáért felelős államtitkára, országgyűlési képviselő, T. Mészáros András, Érd polgármestere, Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke (egyben az Ága-Boga első elnöke), és a nagycsaládos szervezet korábbi elnökei, alapítói, támogatói.

Hallgassa meg az ÉRD FM 101,3 interjúját Tóth Andorral, az Ága-Boga egyesület elnökével:

 

Címkék