Kisgyermekes családoknak gyűjtenek a fiatalok
2018
nov. 9

Kisgyermekes családoknak gyűjtenek a fiatalok

Az Ága-Boga is csatlakozott a NOE országos adománygyűjtő akciójához: az érdi egyesület fiataljai a kisgyermekes családoknak gyűjtenek három hétvégén keresztül. A Bajcsy-Zsilinszky úti CBA Príma üzletben november 9-11-ig, illetve 16-18-áig, a Budafoki úti Tesco áruházban pedig november 23-25 között gyűjtik az adományokat. FRISSÍTVE

Tovább...
Nagy nap a kicsiknek – idén is városi gyereknap!
2018
máj. 22

Nagy nap a kicsiknek – idén is városi gyereknap!

Ez a vasárnap a gyerekeké: délelőtt tíztől délután ötig színpadi programokkal, játékokkal, kézműves foglalkozásokkal, hancúrozdával, kalandpályával, rendőrségi bemutatóval és sok más meglepetésekkel várják a kicsiket és nagyokat a főtéren és a Földrajzi Múzeum kertjében. A városi rendezvényhez az Ága-Boga is csatlakozott: a nagycsaládosok ki mit tud-ot szerveznek erre a napra, amelyre még várják a gyerekek jelentkezését.

Tovább...
Nagycsaládosok ünnepeltek
2017
dec. 2

Nagycsaládosok ünnepeltek

2018. a családok éve lesz; a kormányzat továbbra is kedvezményeket, támogatásokat biztosít majd a családoknak – hangsúlyozta Aradszki András országgyűlési képviselő az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete évzáró ünnepségén, amit szombaton tartottak a Szepes Gyula Művelődési Központban. A jelenlévőket T. Mészáros András polgármester is köszöntötte, aki az iskola- és óvodaépítésekről szólt, és hangsúlyozta: szoros együttműködést szeretnének megvalósítani az Ága-Boga egyesülettel.

Tovább...
Több kosárnyi szeretet
2017
nov. 11

Több kosárnyi szeretet

Fiatalok a kisgyermekes családokért elevezéssel indult adománygyűjtő kezdeményezés a hétvégén, a NOE és a Három királyfi, három királylány mozgalom kezdeményezésében. Országszerte huszonöt üzletben várják az adományokat vasárnap estig. Érden a Kálvin téri Príma üzletben gyűjtenek a fiatalok.

Tovább...
Fiatalok a családokért
2017
nov. 8

Fiatalok a családokért

Élelmiszer-adományt gyűjt ezen a hétvégén az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete, a NOE és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom országos akciójához csatlakozva. A tartós élelmiszerekkel a kisgyermekes családokat segítik karácsonykor. A gyűjtést fiatalok végzik majd; az egyesület várja önkéntesek jelentkezését.

Tovább...
Ünnepeltek az érdi nagycsaládok
2017
szept. 11

Ünnepeltek az érdi nagycsaládok

Tíz éve alakult az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete. A százhetven tagcsaládból álló civil szervezetet dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, T. Mészáros András polgármester, és Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke is felköszöntötte a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében tartott szombati születésnapi ünnepségen.

Tovább...
10 éves az Ága-Boga
2017
szept. 8

10 éves az Ága-Boga

Szeptember 9-én ünnepli 10. születésnapját az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete. A régiós napon szeretettel várják a tagcsaládokat egy közös ünneplésre, a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében.

Tovább...