Református családi nap

A reformáció 500. évfordulója alkalmából rendeztek családi napot szombaton az Érdligeti Református Egyházközségben. A programon egy kellemes napot tölthettek el a résztvevők a vidám, szórakoztató, ismeretterjesztő programokhoz kapcsolódva.

Hasonló tartalmaink:

A programon főként a gyülekezet tagjai vettek részt, de sokan voltak, akik először látogattak el a református családi napra, mert barátoktól hallották, hogy mindig nagyon jó a hangulat, de sok család érkezett az Érdligeti Általános Iskolából is, őket a hittan órán invitálták az eseményre.

Egy kétgyermekes anyuka éppen az udvaron íjászkodott a fiaival, azt mondta örülnek, hogy elmentek az először megrendezett családi napra, ahol hozzájuk hasonlóan gondolkodó, azonos értékek mentén élő emberekkel találkozhattak. Nagyon színvonalasnak tartották például a reformáció 500. évfordulója alkalmából megjelenő Luther kártyajátékot és a gyermekprogramokkal is meg voltak elégedve.

Dr. Literáty Zoltán református lelkész az ÉrdMost.hu-nak elmondta, hogy nagy öröm számukra, amikor olyanok is ellátogatnak hozzájuk, akik nem tartoznak a gyülekezethez, mert gyakori, hogy egy ilyen találkozásból rendszeres látogatás lesz.

A családi napon egyébként mindenki megtalálhatta a kedvére való programot. Volt üvegfestés, ismeretterjesztő társasjátékozás, levendula párna készítés, nyomdázás, korhű jelmezpróba, az udvarban pedig íjászat, és egyéb ügyességi játékok várták a kicsiket és a nagyokat.

Címkék